-


Croitor
Bucuresti
SRL
Platitor de TVA
Membru din: 29.09.2017


Dacă ceri gratuit o ofertă...

• poți atașa fotografii
• prestatorul e inștiințat prin SMS
• iți fac și alți prestatori oferte

• ești inștiințat prin SMS
• ai o ințelegere scrisă
• caștigi timp


Profil:

Vrei o rochie de seara, un costum sau o tinuta special creata pentru tine?... Te asteptam la Retoucherie - Croitorul tau personal din Bucuresti! Ce este Retoucherie? Simplu... Un atelier specializat in retusuri sau modificari haine si croitorie pe comanda. Unde se afla Croitoria Retoucherie? Atelierul este situat in zona Dorobanti – Floreasca din Bucuresti, in sector 1 la granita cu sector 2, intre Piata Dorobanti si Piata Floreasca. Ce poti face la Retoucherie? In atelierul de croitorie Retoucherie vei gasi o echipa de profestionisti pregatita sa te ajute atat pentru mici retusuri precum: scurtat pantaloni, stramtat camasa, schimbat fermoarul unei fuste sau rochii sau pentru modificari mai complicate: scurtat maneca sacou, batut butoniere sacou, scurtat maneci camasa, etc cat si pentru concepere de tipare si croirea unei tinute de la 0. Va putem fi de folos in alegerea materialului, tiparului produsului de care aveti nevoie si in confectionarea acestuia.

Detalii:

Echipa noastra prezinta experinta in domeniu pentru a va ajuta atat in micile modificari, cat si in modificarile majore cum ar fi croirea unei tinute de la 0 si altele. Puteti apela fara griji la croitorul personal din Bucuresti astfel incat hainele pe care le aveti de modificat sa iasa altfel decat perfect!

Ce ne recomanda? Preturile competitive, echipa de croitori si confectioneri profesionisti, standardul ridicat al calitatii sunt cele trei ingrediente principale care ne definesc munca.
Specializari:

  • 0
    Croitor

Recomandari recente:

Acest prestator inca nu are recomandari.

Cele mai recente lucrari

Acest prestator nu a castigat inca vreo lucrare.