-


Mobila , Parchetar , Tamplar - Dulgher
Bucuresti
SRL
Platitor de TVA
Membru din: 03.09.2015


Dacă ceri gratuit o ofertă...

• poți atașa fotografii
• prestatorul e inștiințat prin SMS
• iți fac și alți prestatori oferte

• ești inștiințat prin SMS
• ai o ințelegere scrisă
• caștigi timp


Profil:

Firma noastra produce TREPTE DIN LEMN DE STEJAR, MANA CURENTA din lemn de stejar masiv, stratificat sau lamelar ( tip “finger-joint”) pentru balustrade din lemn, fier forjat, inox sau sticla, glafuri, masti de calorifer, blaturi de bucatarie si alte produse din lemn masiv. Avem o experienta de peste 23 de ani in domeniul productiei de trepte din stejar masiv si alte lucrari din lemn, printre clientii nostri numarandu-se : - BERARIA “H” : - trepte si balustrade 7 scari - AEDIFICIA CARPATI SA- cu lucrari la mai multe imobile : BIBLIOTECA NATIONALA, CASA POPORULUI, ATENEUL ROMAN, MUZEUL AMMAN ; - RESTAURANT " GOLDEN BLITZ " - lambrisare, casetare plafoane, stalpi strunjiti, mese si scaune gradina; - COMPLEXURI DE VILE in Pipera, Bucuresti, Predeal, Orsova, Constanta etc. - 15 SUCURSALE BCR - usi de interior; - KODAK EXPRESS - mobilier minilaboratoare foto si multe alte lucrari realizate in acesti 23 de ani.

Detalii:

Firma noastra produce TREPTE DIN LEMN DE STEJAR, MANA CURENTA din lemn de stejar masiv, stratificat sau lamelar ( tip “finger-joint”) pentru balustrade din lemn, fier forjat, inox sau sticla, glafuri, masti de calorifer, blaturi de bucatarie si alte produse din lemn masiv.

Avem o experienta de peste 23 de ani in domeniul productiei de trepte din stejar masiv si alte lucrari din lemn, printre clientii nostri numarandu-se :

- BERARIA “H” : - trepte si balustrade 7 scari

- AEDIFICIA CARPATI SA- cu lucrari la mai multe imobile : BIBLIOTECA NATIONALA, CASA POPORULUI, ATENEUL ROMAN, MUZEUL AMMAN ;

- RESTAURANT " GOLDEN BLITZ " - lambrisare, casetare plafoane, stalpi strunjiti, mese si scaune gradina;

- COMPLEXURI DE VILE in Pipera, Bucuresti, Predeal, Orsova, Constanta etc.

- 15 SUCURSALE BCR - usi de interior;

- KODAK EXPRESS - mobilier minilaboratoare foto

si multe alte lucrari realizate in acesti 23 de ani.
Specializari:

  • 0
    Mobila
  • 0
    Parchetar
  • 0
    Tamplar - Dulgher

Recomandari recente:

Acest prestator inca nu are recomandari.