-


Altele (Constructii si amenajari)
Sector 1 , Bucuresti
SRL
Platitor de TVA
Membru din: 04.04.2014


Dacă ceri gratuit o ofertă...

• poți atașa fotografii
• prestatorul e inștiințat prin SMS
• iți fac și alți prestatori oferte

• ești inștiințat prin SMS
• ai o ințelegere scrisă
• caștigi timp


Profil:

SEVACON IMPEX S.R.L. a fost infiintata in anul 2000, avand capital 100% privat, specializata in constructii civile si industriale avand antreprenoriat pentru executie finisaje interioare si exterioare, piloti forati, excavatii, demolari, instalatii sanitare, termice, electrice, gaze, retele de apa si canalizare. Caracterizandu-ne prin seriozitate, profesionalism si competenta, daruire si ambitie, prin pasiunea pentru lucrul bine realizat si orientarea catre client, activitatea companiei s-a consolidat in permanenta in portofoliul nostru, intrand realizarea structurilor de rezistenta din beton armat, fie ca sunt imobile de birouri sau locuinte, ansambluri rezidentiale, hoteluri. Suntem una dintre cele mai dinamice companii de constructii si ne dedicam cu pasiune unui concept de servicii in domeniu, menit sa conduca spre satisfacerea cerintelor clientilor.

Detalii:

SEVACON IMPEX S.R.L. a fost infiintata in anul 2000, avand capital 100% privat, specializata in constructii civile si industriale avand antreprenoriat pentru executie finisaje interioare si exterioare, piloti forati, excavatii, demolari, instalatii sanitare, termice, electrice, gaze, retele de apa si canalizare.

Caracterizandu-ne prin seriozitate, profesionalism si competenta, daruire si ambitie, prin pasiunea pentru lucrul bine realizat si orientarea catre client, activitatea companiei s-a consolidat in permanenta in portofoliul nostru, intrand realizarea structurilor de rezistenta din beton armat, fie ca sunt imobile de birouri sau locuinte, ansambluri rezidentiale, hoteluri.

Suntem una dintre cele mai dinamice companii de constructii si ne dedicam cu pasiune unui concept de servicii in domeniu, menit sa conduca spre satisfacerea cerintelor clientilor.

Specializari:

  • 0
    Altele (Constructii si amenajari)

Recomandari recente:

Acest prestator inca nu are recomandari.

Cele mai recente lucrari

Acest prestator nu a castigat inca vreo lucrare.