-


Instalator apa
Bucuresti
Liber profesionist
Neplatitor de TVA
Membru din: 20.02.2014


Dacă ceri gratuit o ofertă...

• poți atașa fotografii
• prestatorul e inștiințat prin SMS
• iți fac și alți prestatori oferte

• ești inștiințat prin SMS
• ai o ințelegere scrisă
• caștigi timp


Profil:

Va oferim servicii in domeniul instalatiilor tehnico-sanitare, reparatii de subsol si instalatii de canalizare care ofera serviciile perfecte pentru casa clientilor nostrii. Cu o experienta de peste 10 ani, va oferim servicii de calitate superioara, punctualitate si seriozitate cu privire la finisarea lucrarilor la timp. Va oferim servicii pentru tevi sparte, desfundari scurgeri, lavoare, wc-uri, diverse inundatii ,interventii la subsoluri si alte lucrari care tin de domeniul instalatiilor. Suntem alaturi de nevoile clientilor si dorim sa dezvoltam alaturi de dumneavoastra o relatie civilizata. Contactati-ne atat pentru lucrari de mici dimensiuni cat si pentru lucrari care se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp. Echipa noastra dinamica si bine pregatita are scopul de a pune la dispozita dumneavoastra elaborarea si realizarea instalatilor indiferent de durata lor de executie, de volumul de lucru sau de dificultatea lucrarii.

Detalii:

Va oferim servicii in domeniul instalatiilor tehnico-sanitare, reparatii de subsol si instalatii de canalizare care ofera serviciile perfecte pentru casa clientilor nostrii.

Cu o experienta de peste 10 ani, va oferim servicii de calitate superioara, punctualitate si seriozitate cu privire la finisarea lucrarilor la timp. Va oferim servicii pentru tevi sparte, desfundari scurgeri, lavoare, wc-uri, diverse inundatii ,interventii la subsoluri si alte lucrari care tin de domeniul instalatiilor.

Suntem alaturi de nevoile clientilor si dorim sa dezvoltam alaturi de dumneavoastra o relatie civilizata. Contactati-ne atat pentru lucrari de mici dimensiuni cat si pentru lucrari care se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp.

Echipa noastra dinamica si bine pregatita are scopul de a pune la dispozita dumneavoastra elaborarea si realizarea instalatilor indiferent de durata lor de executie, de volumul de lucru sau de dificultatea lucrarii.

Specializari:

  • 0
    Instalator apa

Recomandari recente:

Acest prestator inca nu are recomandari.

Cele mai recente lucrari

Acest prestator nu a castigat inca vreo lucrare.