Prestez.ro face clientii multumitiCum se desfasoara o lucrare...

O lucrare pe prestez.ro însemnă o relaxare pentru client, pentru cel care are nevoie de ajutor. De ce? Pentru că nu mai trebuie să sune în stânga și în dreapta, nu mai pierde timp și nu are emoții cu privire la cel care vine să îi lucreze în casă.

Un caz în care prestez.ro a venit în ajutorul clienților a fost și acela al lucrării de zugravire realizată la asociația de proprietari a blocului M5, scara 2. Încă de la început clientul ne-a lăsat impresia unei persoane hotărâte, dornică să primească o ofertă bună. Trebuie avut în vedere faptul că lucrarea avea un impact asupra tuturor membrilor asociației de proprietari. Toată lumea trebuia să fie mulțumită.


Am fost acolo...

În acest sens am fost personal la fața locului pentru a vedea care este situația. Am făcut câteva fotografii și măsurători pentru a veni în ajutorul prestatorilor noștri. Iată câteva fotografii de atunci:


În urma măsurătorilor am realizat și o schiță a unui etaj pentru o mai bună evaluare a spațiului ce trebuia renovat.


Asteptarea...

Ofertele nu s-au lăsat așteptate, astfel încât clientul a avut de unde alege. Nu mai puțin de 7 oferte au fost făcute la această lucrare.

Utilizarea sistemului nostru s-a făcut fără probleme. La fiecare ofertă clientul a fost notificat gratuit prin E-mail și SMS. Mai mult decât atât, periodic clientul intra pe site pentru a lua "pulsul" lucrării.

Câștigător a fost desemnat prestatorul catalinsergiu.


Incepe munca...

După desemnarea câștigătorului, s-a trecut la treabă. După aproximativ o săptămână de lucru, avem plăcerea să vă prezentăm cum arată acum:

Înainte După

Clientul a fost mulțumit de flexibilitatea de care a dat dovadă prestatorul. Acesta a executat și alte activități la cererea clientului cu maximă disponibilitate.


Finalul...

A fost o lucrare reușită și suntem mândri de cei care au realizat-o. Le dorim să facă tot mai mulți clienți fericiți și lucrări demne de recomandat.

Comentarii

Data: 03.02.2014 13:49:03

Felicitari, sunteti minunati! Tineti-o tot asa!!!

Data: 23.02.2014 02:43:52

Firma de curatenie sau Femeie de serviciu in BLOC ? Atunci cand varianta cu femeie de serviciu in bloc pare sa nu mai dea randament,ghena de gunoi este tot mai mereu infundata,si mirosul de clor a pus stapanire pe toata scara de bloc,e timpul sa faci o schimbare in bine pentru calitate si servicii de curatenie mai bune in bloc si poate chiar la un pret si mai mic,cum firmele de curatenie in blocuri inca sunt la mare cautare si asociatiile de proprietari/locatari sunt in cautare de o curatenie si mai buna in bloc. Blocurile s-au saturat sa mai primeasca servicii curatenie de mantuiala si sunt tot mai dispuse sa investeasca in servicii de calitate,astfel asociatiile de proprietari/locatari apeleaza la servicii de curatenie in bloc oferite de firme de specialitate in fiecare zi este mai mare. Firma se ocupa de tot (acte,materiale,personal,etc). Reprezentatul firmei semneaza un contract pentru prestari servicii curatenie in bloc cu administratorul/presedintele blocului,dupa semnarea.

Data: 25.04.2014 12:54:40

Buna ziua.Ca si site,este frumos si bine organizat pe categorii.Ca si clienti,majoritatea sunt asociatii de proprietari.Si dupa cum bine stim,majoritatea se invart in jurul pretului "pe degeaba" daca se poate.In rest,totul este ok.Totusi,sunt de parere ca noi cei care platim abonament,ar trebui sa primim alerte in functie de ceea ce prestam.Si cu scuzele de rigoare,voi posta urmatoarele:JCC-PFA,executa instalatii sanitare,instalatii termice,instalatii electrice,incalzire in pardoseala pentru case,vile,blocuri (la rosu), si ansambluri rezidentiale;Renovari instalatii sanitare,termice si electrice la case,vile si apartamente;Statii de dedurizare(comercializare,montaj si service asigurat);Panouri solare(comercializare,montaj si service);Montaj aer conditionat;Montaj obiecte sanitare,termice si electrice ;Proiectare instalatii; Servicii mentenanta.Acept si colaborare antreprenori. instalatiicomplete@yahoo.com instalatiicomplete@outlook.com 0726 050 661 0742 614 748

Data: 30.04.2017 12:41:23

ALPINISTI UTILITARI!!! Rosturi dilatatie reparatii balcoane reparatii glafuri termopan montam tabla atic montam tabla rostul dintre blocuri reparatii tencuiala montam demontam burlane reparatii jgheaburi si burlane reparatii acoperisuri montam cosuri de fum constatarea si deplasarea catre client este gratuita! pentru mai multe detalii la 0767.857.385

Intra in cont sau Creeaza cont Pentru a putea adauga un comentariu.