Termeni si conditiiTermeni si conditii

 

Versiunea 1.6 din 19 martie 2017.

 

1.     Informatii despre site

 

1.1.        Site-ul web prestez.ro este proprietatea firmei PRESTEZ WEB SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/5081/2013, C.I.F. 31523697, numit pe parcursul acestor termeni si conditii prestez.ro
Adrese de contact: contact [at]prestez.ro sau O.P. 69, C.P. 169, Bucuresti

1.2.        prestez.ro este un portal web in domeniul prestarilor de servicii. prestez.ro pune la dispozitie o modalitate de incheierea unor tranzactii in domeniul prestarilor de servicii prin intermediul sistemului de ofertare.

Utilizarea sa este guvernata de prezentele termeni si conditii.

 

2.     Definirea termenilor

 

Pe langa termenul prestez.ro definit mai sus se definesc urmatorii termeni:

·         Prestator – tip de utilizator creat pentru acei utilizatori care doresc sa isi promoveze serviciile prin intermediu prestez.ro

·         Lucrare – activitate de tip prestari servicii

·         Client – tip de utilizator creat pentru acei utilizatori care au o lucrare de realizat

·         Director – arie a prestez.ro in care sunt catalogati prestatorii

·         Licitare – actiune a prestatorului pentru a face o oferta, inclusiv de pret, pentru lucrarea clientului

·         Intrebare – functionalitate prin care un prestator pune o intrebare clientului in cadrul unei lucrari

·         Raspuns – functionalitate prin care un client raspunde unei intrebari

·         Termenul limita de licitare – data pana la care se pot face licitari.

·         Comisioane – sumele percepute de prestez.ro pentru serviciile puse la dispozitie.

 

3.     Obiectul termenilor si condtitiilor

 

Obiectul prezentelor termeni si conditii il constituie drepturile si obligatiile asumat de prestez.ro si utilizatorii sai.

 

4.     Drepturile si obligatiile prestez.ro

 

4.1.        prestez.ro se delimiteaza de continutul site-ului furnizat de utilizatori. Acestia poarta intreaga raspundere asupra informatiilor introduse in site.

4.2.        prestez.ro nu poate fi facut raspunzator de niciun prejudiciu cauzat de intelegeri explicite sau implicite survenite in urma utilizarii prestez.ro.

4.3.        prestez.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul utilizatorilor la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4.4.        prestez.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, prestez.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4.5.        prestez.ro are dreptul de a percepe comisioane pentru serviciile oferite conform ofertelor in vigoare la data aplicarii acestora. prestez.ro va informa in mod transparent utilizatorii in legatura cu serviciile pentru care au fost facturati.

4.6.        prestez.ro nu poate fi facut raspunzator pentru eventuale pagube produse in urma utilizarii prestez.ro. Acestea se refera, fara a se rezuma la: pagube produse de prestatori, pagube produse de clienti etc.

 

5.     Drepturile si obligatiile utilizatorilor prestez.ro

5.1.        Utilizatorii au dreptul la utilizarea serviciilor prestez.ro intr-un mod onest, fara a prejudicia vreuna din parti: prestez.ro, clienti, prestatori etc.

5.2.        Prestatorii trebuie sa plateasca pentru a utiliza anumite servicii.

5.3.        Utilizatorii nu vor face intelegeri in defavoarea prestez.ro.

5.4.        Clientii nu vor furniza datele lor de contact in vreun loc vizibil de catre prestatori. Acestea pot fi, dar nu se rezuma la: sectiunea de intrebari si raspunsuri,  in descrierea lucrarii, fotografii, filme etc.

5.5.        Clientii si prestatorii vor incheia tranzactia doar in cadrul site-ului.

5.6.        Prestatorii nu vor oferta punandu-se de acord intre ei pe principii de tip Cartel. prestez.ro incurajeaza ca fiecare prestator sa isi calculeze oferta indiferent de altele, bazandu-se pe pe propriile costuri si marja de profit.


5.7      Oferta prestatorilor va fi realizata cat mai realist. prestez.ro isi rezerva dreptul de a nu inregistra acele oferte care nu sunt realiste (au formulata o oferta cu un pret fictiv, mult mai mic decat cel real etc.) sau de a lua orice masuri considera ca fiind potrivite, inclusiv blocarea contului prestatorului care a realizat acea oferta.


5.8      Valoarea ofertei trebuie sa contina si TVA (Taxa pe Valoare Adaugata) cu exceptia cazului in care clientul solicita in mod expres in cadrul lucrarii ca oferta sa fie facuta fara a contine TVA.

5.9.        Prestatorii au dreptul la o factura detaliata in care sa fie clar specificate serviciile comisionate de prestez.ro

 

5.10.        Prestatorii au dreptul de a contesta serviciile din factura emisa de prestez.ro in termen de 10 zile lucratoare. prestez.ro va analiza situatia si va prezenta prestatorului un punct de vedere. Daca se doveste contestatia ca fiind intemeiata prestez.ro va elibera o factura corectata.

 

5.11.        Prestatorii trebuie sa achite contravaloarea facturii emise de prestez.ro in termen de 15 zile de la emiterea acesteia sau in termenul mentionat pe factura. Dupa expirarea acestui termen, prestez.ro poate bloca accesul prestatorului in sistem fara alte explicatii si fara a i se imputa eventuale pagube.

5.13.        prestez.ro incurajeaza stabilirea unor tranzactii legale, fiscalizate. Consideram ca o lucrare de calitate si garantia conferita de o relatie comerciala legala nu poate fi considerata prea scumpa doar prin adaugarea impozitelor si a taxelor in vigoare.

5.14.        Clientul se va adresa prestatorului pentru orice pretentie avuta in urma unei prestatiei unui prestator.

5.15.      Utilizatorii pot face recenzii asupra activitatii partenerului de tranzactie prin mijloacele puse la dispozitie de prestez.ro

5.16.    Prestatorii nu vor crea lucrari fictive in scopul primirii unor recomandari. Clientii trebuie sa adauge lucrari in nume propriu, urmand ca prestatorii sa oferteze in mod onest. Doar clientul, prin propriile mijloace va face recomandarea prestatorului.

5.17.      Utilizatorii nu vor introduce in fotografii, comentarii, intrebari si raspunsuri, oferte, descrieri, urmatoarele tipuri de informatii: contractuale, de contact, link-uri, reclame etc.


6.     Notificari

6.1.        Atat clientul cat si prestatorul vor putea primi informatii de notificare prin serviciul de mesaje scurte (SMS) si prin e-mail cu privire la anumite evenimente din prestez.ro.

6.2.        La confirmarea adresei de e-mail, se activeaza toate notificarile prin e-mail.

6.3.        La confirmarea numarului de telefon se activeaza toate notificarile prin SMS.

6.4.        Clientul si prestatorul vor putea modifica modalitatea de notificare din zona de client.

 

7.     Proprietatea intelectuala

7.1.             Continutul si design-ul prestez.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea prestez.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele adaugate de catre utilizatori devin proprietatea prestez.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului adaugat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul prestez.ro, dreptul
de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

7.2.             Puteti folosi continutul prestez.ro doar pentru folosinta dvs. Personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea prestez.ro:

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al prestez.ro asupra continutului;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

7.3.             Este interzisa orice utilizare a continutului prestez.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact[at]prestez.ro

7.4.             In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul prestez.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact[at]prestez.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor prestez.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

7.5.             Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ului prestez.ro fiind dezvoltarea sectorului prestarilor de servicii in mod legal, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa contact[at]prestez.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor prestez.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din Legea 365/2002 privind comertul electronic.

7.6.             Utilizatorii prestez.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de prestez.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma prestez.ro sau orice alt tip continut.

8.     Inregistrare, parole si responsabilitati

 

8.1.        Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. prestez.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

8.2.        Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, prestez.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

 

8.3.        Desi depunem eforturi pentru a oferi un serviciu disponibil permanent, pot exista intreruperi independente de vointa noastra. prestez.ro nu poate fi facut raspunzator pentru niciun prejudiciu creat de eventuale intreruperi.

 

8.4.        De asemenea prestez.ro nu isi asuma raspunderea pentru activitatile intreprinse de utilizatorii sai. Astfel prestez.ro nu poate fi facut raspunzator pentru eventuale daune create de utilizatori ai site-ului in relatiile cu alti utilizatori ai site-ului sau cu terti.

 

9.     Viata privata

9.1.           Informatii generale

prestez.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

prestez.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la prestez.ro, e-mail contact[at]prestez.ro

Scopul colectarii datelor este posibilitatea de a avea acces mai usor la contul dvs. pe site-ul prestez.ro, a promovarii serviciilor furnizate de dumneavoastra in cazul prestatorilor sau pentru a fi contactat de prestatorii care sunt interesati de lucrarea dumneavoastra, daca sunteti client. De asemnea scopul este si acela de informare a utilizatorilor cu privire la noutatile aparute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promotionale desfasurate de prestez.ro.

Scopul accesului prestez.ro la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) este de personalizarea continutului afisat - de exemplu de pastrarea setarilor personalizate ale fiecarui utilizator, autentificarea pentru comentarii sau realizarea de profile de utilizatori (fara a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) in scop de marketing.

Scopul accesului tertelor retele de publicitate la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) este de marketing prin Internet - de exemplu pentru afisarea unor reclame relevante pentru utilizatori si realizarea de profile de utilizatori (fara a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) in scop de marketing.

Alte terte parti, cum ar fi cele care colecteaza date de trafic sau cele apartinand retelele sociale (de ex. Facebook) integrate pe paginile prestez.ro pot utiliza cookie-uri pentru scopuri de colectare a informatiilor de trafic sau , respectiv, de a permite partajarea continutului cu reteaua sociala specifica.

Utilizatorii care nu doresc accesul tertilor la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) pot folosi setarile browserului folosit pentru stergerea sau blocarea acestora. In ajutorul utilizatorilor nostri va indicam modul in care principalele trei browsere de pe piata permit acest lucru:

- Internet Explorer -
http://support.microsoft.com/kb/278835/ro

- Mozilla Firefox -
http://support.mozilla.org/ro/kb/cookie-urile

- Google Chrome -
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95647

 

9.2.           Ce informatii colectam


prestez.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, avand numarul de notificare 29498.

prestez.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la prestez.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Datele pot fi corectate in sectiunea Profilul tau, accesibila pe parcusul intregii vizite. Aceste informatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte.

Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. prestez.ro, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului – cum sunt cele puse la dispozitie de Trafic,ro, Google Analytics. prestez.ro foloseste aceste date doar in scopul comunicarii sabloanelor tipizate
anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

Cookie-uri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, prestez.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita accesul la contul dvs si la avantajele aduse de acesta. De asemenea, retele terte de publicitate online care isi desfasoara promotii pe site-ul nostru pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.

Cookie-urile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa nu preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs., fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Cookieurile ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.

9.3.           Protectia informatiilor

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la utilizatori sunt de o importanta vitala pentru noi. prestez.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul expres si prealabil al utilizatorilor. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

Accesul utilizatorilor la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de utilizatori, garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

 

9.4.           Cine are acces la informatiile dumneavoastra

prestez.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, prestez.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor prestez.ro.

In concluzie, atunci cand accesati prestez.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar prestez.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. prestez.ro nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

9.5.           Mesaje comerciale nesolicitate

prestez.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). prestez.ro va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru. De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atit printr-un link din fiecare email trimis, cit si pe pagina contului dvs de pe prestez.ro. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de prestez.ro va rugam sa trimiteti un email la contact [at]prestez.ro si vom rezolva problema cat de curind posibil.

 

10.Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe prestez.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care prestez.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului prestez.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. prestez.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, prestez.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 

11.Aprobarea continutului

prestez.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de prestez.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma prestez.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii prestez.ro.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii prestez.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea prestez.ro, mesaje de tip de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

Continutul site-ului prestez.ro poate fi indexat de cate motoare de cautare sau alte entitati. In nici un caz prestez.ro nu poate fi facut raspunzator pentru informatiile aparute in respectivele locuri, responsabilitatea revenind intru totul acelora.

12.Promotii


prestez.ro isi rezerva dreptul de a organiza promotii, concursuri sau alte evenimente. Daca nu este specificat altfel, vor putea beneficia de promotíi, reduceri sau alte facilitati materiale doar acei prestatori care nu inregistreaza datorii neonorate fata de prestez.ro.

13.Modificarea prezentelor Termeni si conditii


prestez.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, prestez.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al prestez.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii
linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

14.Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul prestez.ro.