Se incarca instalatiile de incalzireUrmătorul comunicat de presă este adresat bucureștenilor, însă și în celelalte localități cu sistem de termoficare centralizat, sunt așteptate astfel de operațiuni.

Dacă aveți lucrări în derulare, asupra instalațiilor de termoficare, ce cad sub incidența R.A.D.E.T., încercați să vă încadrați în termen sau în cel mai rau caz, să luați legătura cu administratorul imobilului.

Pentru astfel de lucrări, vă puteti adresa prestatorilor noștri din categoria instalator apa

R.A.D.E.T. București aduce la cunoștință consumatorilor săi faptul că, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2014 - 2015, va proceda la încărcarea instalațiilor de alimentare cu energie termică începînd cu data de 25.09.2014.

Pentru a evita incidentele (inundații în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea instalațiilor, Asociațiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

De asemenea, pentru a evita probleme legate de integritatea instalațiilor de alimentare cu energie termică aflate în custodia Asociațiilor de Proprietari, vă informăm că personalul RADET va prezenta rapoarte de lucru pentru asigurarea accesului la instalațiile de termoficare din subsolul imobilelor.

Potrivit art. 30 alin. (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apa caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

Comentarii

Nu exista comentarii...
Intra in cont sau Creeaza cont Pentru a putea adauga un comentariu.