Cleaning Show da start-ul concursurilor pentru specialistiCleaning show 2013

Daca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, si o demonstratie face cat un million, atunci sa compari demonstratiile intre ele este de nepretuit.

Acesta este principiul guvernator al Cleaning Show care se va desfasura anul acesta in perioada 11-14 iunie, la Romexpo. Va fi o adevarata expunere de idei si inovatii, cei mai importanţi producători şi distribuitori de echipamente pentru curăţenia profesională, precum şi furnizori de servicii ai acestui domeniu reunindu-se la unica expoziţie de profil din ţară – Cleaning Show.

Dincolo de latura de afaceri a evenimentului, Cleaning Show are, ca in fiecare an, şi o componentă interactivă. În cadrul târgului, vor avea loc doua competitii spectaculoase destinate firmelor de prestare a serviciilor de curăţenie. Acestea vor trebui sa iasa la lupta cu cele mai “bune” arme din dotare si sa ia startul la cele mai interesante competitii: Clean Europe si Impecabilii.

Cleaning show 2013

Clean Europe, parte a renumitului concurs dedicat firmelor prestatoare de servicii profesionale de curatenie din Europa, se va organiza in cadrul Cleaning Show, in perioada 11 – 14 iunie 2014, in parteneriat cu RITZ TIBOR, Clean Europe chief expert. Echipa castigatoare se va califica direct in marea finala de la Budapesta.

La Impecabilii se vor intrece in eficienta cele mai bune echipe de servicii de curatenie si menaj. Se va da o luptă crancena, al carei scop este curatarea suprafetelor murdare. Concurenţii pot fi deopotrivă expozanţi sau orice altă firmă doritoare care nu se află pe lista participanţilor la Cleaning Show. Într-un timp cât mai scurt, angajaţii trebuie să cureţe mai multe tipuri de suprafeţe pătate cu diferite substanţe şi alimente. Firma cu cei mai rapizi şi mai îndemânatici angajaţi va pleca acasă cu premiul « Impecabilii », din industria de curăţenie profesională.

Pentru a face concursurile şi mai atractive, sunt puse la bătaie premii importante, oferite atat de sponsori, cat si de organizatori.

Pentru participare, vizitati site-ul www.cleaningshow.ro unde veti gasi fisele de inscriere.

Te asteptam in echipa de specialisti a Cleaning Show 2014!

Comentarii

Nu exista comentarii...
Intra in cont sau Creeaza cont Pentru a putea adauga un comentariu.