O igienizare ca la cartePrintre lucrarile carora le-am acordat o atentie deosebita a fost si lucrarea IZOLARE TEVI APA CALDA SI RECE, RECONSTRUIRE NISA TEVI PARTE.

Deplasare la fata locului

Clientul a fost interesat de sistemul site-ului nostru si l-a incercat adaugand aceasta lucrare. Pentru a evalua mai bine ce trebuie facut, am hotarat sa mergem la fata locului si sa realizam niste fotografii si masuratori cat mai relevante. Astfel lucrarea a ajus sa poarte marca Vazut de prestez.ro.
Am avut placerea sa ne intalnim si cu prestatori care au utilizat functionalitatea de a cumpara date de contact pentru a evalua cat mai bine ce presupune lucrarea. In urma masuratorilor am elaborat o schita cu dimensiunile incintei:

Lucrarea a constat in:

  1. izolarea tevilor de agent termic
  2. ridicarea unui zid despartitor
  3. igienizarea spatiului
  4. turnarea unei trepte de beton in vecinatate

Iata cum arata inainte si cum a aratat la final spatiul renovat:

Ii multumim clientului pentru ca s-a tinut de cuvant si a debarasat zona de pubelele si rezidurile existente.

O vreme rece, un spatiu insalubru si limita de timp au fost elementele in care s-a desfasurat lucrarea. Prestatorul a facut tot ce a putut pentru a incheia lucrarea la timp si in conditii foarte bune

Rezultatele muncii se vad mai jos si merita toata admiratia noastra.

Inainte

Dupa

Chiar daca prestatorul nu a fost desemnat prin site, si de aceea nu s-a putut face o recomandare, clientul a fost multumit si s-a aratat incantat sa recomande sistemul si altora.

Comentarii

Nu exista comentarii...
Intra in cont sau Creeaza cont Pentru a putea adauga un comentariu.